Hirdetés

bojt.lap.hu / Hova mehetünk böjtkúrára?

Hova mehetünk böjtkúrára?

Legeredményesebb méregtelenítési módszer a léböjt kúra. Rendelőnkben ambuláns böjtvezetést végzünk, melynek időtartama testsúlytól, kortól, egészségi állapottól függően 5-21 nap.

Léböjt, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, Schroth- és Mayr-kúra: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. © Bio-Tex Kft.

Lébőjtkúra: Orvosi konzultáció, reggeli torna, jóga, szauna és pezsgőfürdő (jacuzzi), 30 perc szolárium használat, közös imagináció, beszélgetések, kerékpározás, kirándulások, a város nevezetességeinek megtekintése, korlátlan ásványvíz és gyógytea fogyasztás, beszélgetések az egészséges táplálkozásról, Kinai, yumeiho-, test- és talpmasszázs 4 alkalommal, arc és testkozmetika, pedikűr, manikűr és fodrászat.

A gyógyító böjtkúra módszerével a BIO-SZERVIZ orvosi rendelőben ismerkedhet meg részletesebben.

Léböjtkúrák a Hotel Corvus Aqua-ban. Szakember segítségével mindössze 7 nap alatt lendületbe hozhatja magát.

Léböjt kúra a királyi parkban

Méregtelenítés és életmódváltás az egészséges karcsúságért!

A böjtöt, mint terápiát a századforduló tájékán amerikai, német és francia orvosok fedezték fel újra. Klinikai módszerét pedig Dr. Otto Buchinger német orvos dolgozta ki - miután súlyos reumáját böjtöléssel gyógyította meg.. A Buchinger - féle böjt Európa szerte ma az egyik legismertebb modern böjtkúra, a méregtelenítés egyik legintenzívebb változata.

Böjtkúra orvosi felügyelettel.

Szeretettel várunk mindenkit, aki komolyan gondolkozik az életmód változtatáson, és szeretne szakemberek segítségével neki vágni ennek szép vállalkozásnak. 4 nap léböjt és 1-1 hét felkészítés, illetve levezetés után személyre szabott étrenddel, néhány kilóval könnyebben és új tapasztalatokkal engedjük haza vendégeinket.

A rendszeresen megrendezésre kerülő léböjt kúrákon a hévízi Hunguest Hotel Heliosban nem csak a vendégek teste, hanem szelleme és lelke is egy teljes tisztuláson vesz részt, mert mint köztudott, nem elég a testünk ápolása, karban tartása, a lélek és a szellem ápolása is épp oly fontos ebben a mai rohanó világban.

Tisztítsa meg szervezetét a mérgektől és szabaduljon meg néhány felesleges kilótól! Szakembereink (orvos, természetgyógyász, testnevelő tanár, wellness manager, masszőr, jóga oktató, meditáció vezető, tea szakértő) átsegítik Önt a szilárd táplálék megvonásával járó nehézségeken. Könnyített léböjt táborunkban 3 nap szigorú léböjtöt 3 nap visszavezető szakasz követ. Jöjjön, teremtsünk együtt harmóniát az Ön életében!

Egy hetes léböjtkúrák változatos mozgásprogramokkal: Jóga, Pilates, hosszabb-rövidebb túrák, az árban teljes körű szolgáltatás(masszázs, szauna) igény szerinti mentálhigiénés programok állandó orvosi felügyelet.

Ezen a bentlakásos programon a résztvevők a szokásos léböjtös búzafűlé, levesek, gyógyteák és pilisi forrás víz fogyasztásával, valamint a napi rendszeres jógafoglakozásokkal, testmasszázsokkal, kirándulásokkal, szaunázással méregtelenítik szervezetüket. A előadások, meditációk (asztrológus, homeopata) a szellem táplálékát adják számukra. A Majorság nyugalma a lelki feltöltődét biztosítja nekik.

10 napos méregtelenítő kurzus, ahol megtanulhatja és megtapasztalhatja, hogy saját erejéből tud egészségesebb, szebb és boldogabb lenni.

Méregtelenítő tábor a Dunakanyar legszebb részén Zebegényben. Egy különleges hétre hívjuk résztvevőinket, ahol teljesen megtisztítjuk a testet és a lelket. Résztvevőinket reggeltől estig lefoglaljuk, kényeztetjük mert ez a hét csak Rólunk szól, összekötve a kellemest a hasznossal. Erre a hétre az igazi mottó: MERT MEGÉRDEMLEM!!

Egyhetes méregtelenítő tábor az Adriai-tengernél Rovinjban teljes ellátással. A tábor a mediterrán táplálkozás jegyében zajlik, ami nem megterhelő, de könnyű zöldséges diétát jelent, nyers étkezéssel. A táborban masszázst, pilates és jógaórákat lehet igénybe venni, ezen kívül, relaxációs és meditációs programok segítik a lelki méregtelenítést.

A nálunk eltöltött idő a pihenés és kikapcsolódás mellett kiváló alkalom az életmódváltásra is. Ha tovább ápolod a böjt során megtisztult testet, lelket és szellemet a kúra után is, ha nap mint nap alkalmazod a tréningek során tanultakat, olyan életre szóló ajándékot adsz magadnak, aminek ereje megsokszorozva tér majd vissza hozzád. Veled vagyunk a változásban és az újrakezdésben, kényeztetünk, hogy kipihenhesd magad, és megújulva térhess vissza a hétköznapokba.

Buchinger és Lützner féle léböjtkúra

Weinecker Katalin Életmód tanácsadó / Frobella Bt.

3 napos léböjtkúrán a Vértesben, méregtelenítő talpmasszázs oktatással, fatüzeléses finn szaunával és schüssler sókkal segítjük a tisztulást. Igény esetén nordic walking oktatás. A léböjt alatt Pataki Zita vezetésével kapcsolati, kommunikációs és önismereti training, hölgyek részére. A Bokodi Vadászház ideális helyszín a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez és a megújuláshoz.

A dietetika a táplálkozás, az élelmezés tudománya. A dietetikus olyan élelmezési és táplálkozási szakember, akiknek a feladata a betegélelmezésen túl diétás tanácsadás a gyógyítás különböző területein, valamint a prevenció, vagyis a korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismertetése.

A diéta szó gyógyélelmezést jelent, vagyis a szervezet megváltozott állapotához (pl. betegséghez) igazodó táplálást, táplálkozást. Minden fogyókúra diéta, de nem minden diéta fogyókúra! A diétával, betegek és egészségesek élelmezésével foglalkozó diplomás táplálkozástudományi szakember a dietetikus. Kérje segítségét táplálkozási kérdésekben!

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hova mehetünk böjtkúrára?
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés